Interieur

Schilderwerken

Schilderwerken zijn al vele decennia hét visitekaartje van Myncke Decor. Het gaat van de beheersing van ambachtelijke verftechnieken, kennis van ondergronden en verfsystemen, bouwkundige knowhow, over moderne hedendaagse afwerkingsmethodes tot het plaatsen van trendy effecten…

'Schilderwerken, onze passie'

Ons bedrijf beheerst alle gangbare schildertechnieken en gebruikt daarvoor enkel het beste materiaal dat de markt te bieden heeft. Bovendien gaan we dag aan dag op zoek naar net die innovaties, waar de klant optimaal van profiteert. In dat verband bieden we onder meer de revolutionaire decoratieve technieken ICE en Aqua Sensa aan, in samenspraak met leverancier Boss Paints.

Bijscholing voor alle medewerkers, zelfs de zaakvoerders, is heel normaal bij Myncke Decor. Zo beheersen onze schilders meer dan louter de traditionele verftechnieken en het gebruikelijke plaatsingsproces, maar spelen ze moeiteloos in op alle interessante innovaties en voorbereidings- en afwerkingstechnieken die de markt te bieden heeft.

'Uw opdracht vandaag is morgen ons visitekaartje'

U hebt een bepaalde ruimte die u aangepast wil zien? Spring dan zeker eens binnen in de showroom en laat ons u adviseren over hoe uw dromen op de best mogelijke manier omgezet kunnen worden in de realiteit. U zult merken dat hét ordewoord bij ons overleg is. Wij luisteren altijd eerst nauwgezet naar uw wensen, vertalen dit in een opmaak op maat met respect voor uw budget en nemen vervolgens de timing van de werken samen door. Dit alles onder ons gekende motto: ‘Uw opdracht vandaag is morgen ons visitekaartje’.

Bezoek onze showroom in de Pantserschipstraat 181 in Gent.

U kunt ons met uw vragen uiteraard ook telefonisch contacteren (vaste lijn: +32 9 226 16 55 of mobiel: +32 475 93 00 70), of via e-mail: info@mynckedecor.be.

Kastenwand gespoten vernislaag
Aqua Sensa kraantje
nieuwe toonzaal
Beton Ciré in de douche
Schilderwerken in living
Schilderwerken witte slaapkamer
Beton Ciré in de badkamer