Over ons

Onze werkwijze

In Gent en ruime omgeving genieten wij als familiebedrijf van de derde generatie een stevige reputatie. Samen met u zetten zaakvoerder Koen en Jo, samen met hun ervaren teams, dromen om in de realiteit.

Starten doen we bij een persoonlijk onthaal, waarbij elk project de juiste, individuele aanpak krijgt. Dat betekent dus dat we u eerst advies geven, waarbij aandacht is besteed aan zowel de eisen op kwalitatief als op budgettair vlak. Wat u ziet, bevalt u? Pas dan gaat Myncke Decor aan de slag.

Myncke Decor beschikt ook over een aantrekkelijke showroom, waarin u flink wat inspiratie opdoet. Kom langs en ontdek samen met ons uw toekomstige ideale interieur of perfect geschilderde exterieur.

Eerste contact

De klant neemt telefonisch of per mail contact op met Jo of Koen.

Afspraak ter plaatse

Er wordt een afspraak vastgelegd voor een bezoek ter plaatse. Tijdens deze eerste kennismaking worden de werkzaamheden grondig bekeken, wordt alles opgemeten en worden de materiaalkeuzes besproken.

Gedetailleerde offerte

Op basis van de eerste afspraak en alle verzamelde informatie, wordt een gedetailleerde offerte opgemaakt en aan de klant bezorgd.

Schriftelijk akkoord

De klant stuurt een schriftelijk akkoord naar Myncke Decor voor de uitvoering van de werken zoals beschreven in de offerte.

Tweede afspraak

Vervolgens wordt er een 2de afspraak gemaakt voor een gedetailleerd kleuradvies en bepaling van de materialen zoals behang, stoffen voor gordijnen, vloerbekleding, technieken,… Naast het kleuradvies wordt ook de planning en de voorbereiding in functie van de uit te voeren werken besproken.

Uitvoering werken

Steeds in blijvend overleg met de klant. Flexibiliteit en persoonlijk contact dragen we hoog in het vaandel!

Oplevering van de werken

Aan de hand van een persoonlijke controle, samen met de klant. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en sluiten pas de deur achter ons wanneer alles tot in de puntjes is afgewerkt.

Wat onze klanten zeggen…

Klanttevredenheid is zeer belangrijk bij Myncke Decor, hieronder enkele reacties van onze klanten…

Graag wil ik u bedanken voor het schitterende werk in onze woning.
Kleur- en materiaalkeuze is echt geen evidentie als leek. U neemt goed de tijd om interesses, leefwereld en budget te ontdekken en zo kwamen we tot iets dat echt bij ons past en waar we ons goed bij voelen.
Trouwens, de grondige voorbereiding van de werken maakte dat er geen spatje verf-of lijmresten te bespeuren zijn! Zeer aangenaam. Het was zalig thuiskomen de laatste werkdag in een woonruimte die als nieuw leek, we hebben met plezier een glaasje geklonken.
We voelden echte professionaliteit en beroepsfierheid. Veel succes verder.

Bedankt voor het prachtige werk dat u en uw mensen hebben afgeleverd ! Het was fijn echte vakmannen met beroepsfierheid aan het werk te zien hetgeen dan ook een prachtig eindresultaat opleverde . Verder vonden mijn vrouw en ik ook de correcte samenwerking met uw firma waarin ook voldoende ruimte was voor overleg en vragen een prettige ervaring . Leuk was ook de propere afwerking met oog voor detail en als extra dat flesje bubbels .

Reeds meer dan 40 jaar zijn wij vaste klant bij Myncke Decor. Eerst bij vader Myncke, nu bij de zonen Jo en Koen en hun team. Ook deze keer konden wij weer rekenen op hun professioneel advies inzake keuzes van zowel het behangpapier als van de kleurencombinaties. Niets is hen teveel om een kleur uit te proberen en desnoods opnieuw te moeten herbeginnen. Het is leuk om echte vakmannen in huis te hebben die ook van netheid houden. Naast de professionele aanpak geeft de vriendschappelijke omgang volledig vertrouwen aan de klant wat uiteindelijk leid tot 100 % voldoening. Het eindresultaat mag dan ook gezien worden.