Interieur

Lakwerken

Sinds een vijftal jaren staan wij bij Myncke Decor ook in voor diverse soorten lakwerk. Hiervoor creëerden we een aparte afdeling en investeerden we in een apart onderdeel met drie achter elkaar liggende compartimenten: een spuitzone met een afzuigwand, een droogzone en een schuurzone.

Geen beperking op het soort materiaal.

In deze ruimtes werken we niet enkel in opdracht van andere professionals, zoals schrijnwerkers, maar leveren we ook lakwerk op maat voor particulieren. Meestal gaat het hierbij om het lakken van MDF-meubelen en -kasten, maar eigenlijk is er nauwelijks enige beperking op het soort materiaal dat we aankunnen.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Waar het op neer komt, is dat we bij elke opdracht op zoek gaan naar de best mogelijke afwerking. Daarbij demonteren wij elk stuk, dat vervolgens ook door ons teruggeplaatst wordt.

Uw grote voordeel? Omdat wij àlles kunnen afwerken in ons eigen atelier wordt niet enkel de uitvoeringstermijn in de woning fors teruggeschroefd, maar wordt ook alle mogelijke geurhinder vermeden. Bijvoorbeeld: radiatoren lakken? Dat doen we in het eigen bedrijf, bij u gebeurt enkel nog de plaatsing!

Meer weten?

Ontdek er alles over tijdens een bezoek in onze showroom aan de Pantserschipstraat 181 in Gent. Daar kunnen we tijdens een vrijblijvend, verkennend gesprek de diverse mogelijkheden schetsen. U kunt ons uiteraard ook telefonisch contacteren (vaste lijn: +32 9 226 16 55 of mobiel: +32 475 93 00 70), of via e-mail: info@mynckedecor.be.

Keukeneiland
nieuwe toonzaal
Lakwerken trap
Lakwerken planken
Lakwerken ingemaakte kast
Lakwerken gevel
Lakwerken deuren en gevel
Lakwerk ramen