Interieur

Raamdecoratie

Een topinterieur komt pas helemaal tot zijn recht als het voorzien is van de juiste raambekleding. Myncke Decor is niet enkel een specialist in schilder- en behangwerken, maar beheerst ook als weinig anderen de do’s en don’ts van de perfecte raambekleding.

Een uitgebreid gamma stoffen en gordijnen.

Bij ons komt u terecht bij een bedrijf dat alles ‘one stop’ aanbiedt. Droom weg bij ons uitgebreide gamma stoffen en gordijnen en ontdek hoe schoonheid via de gepaste techniciteit omgetoverd wordt in een eindresultaat dat er tegelijkertijd fantastisch uitziet én beschikt over optimaal gebruiks- en bedieningsgemak.

Alle keuzemogelijkheden uitleggen leidt ons veel te ver. Weet dat wij quasi het volledige bereik van wat de markt te bieden heeft in huis hebben. Horizontale en verticale paneelgordijnen, louverdrapes, vouwgordijnen, glasgordijnen, overgordijnen, plissés,… verder zoeken is niet nodig.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Zoals steeds start alles met een voorbereidend gesprek. Samen bekijken we uw project en overlopen we hoe het aanbod van onder andere de fabrikanten Gardisette en Copa Home het beste aansluit bij het eindresultaat dat u voor ogen heeft.

Meer weten of op zoek naar extra inspiratie?

U bent van harte welkom in onze showroom aan de Pantserschipstraat 181 in Gent. Verken er samen met ons tijdens een vrijblijvend, verkennend gesprek de diverse mogelijkheden. U kunt ons met al uw vragen uiteraard ook telefonisch contacteren (vaste lijn: +32 9 226 16 55 of mobiel: +32 475 93 00 70), of via e-mail: info@mynckedecor.be.

nieuwe toonzaal
jalozieën
Gordijnen in je woonkamer
Gordijnen in de eetkamer
Gordijnen voor Velux
Moderne gordijnen
Privacy in de badkamer