Exterieur

Buitenschilderwerken

U wil niet enkel het interieur, maar tegelijkertijd het exterieur van uw woning aanpakken? Myncke Decor is ook daarvoor uw ideale partner. Als schilderbedrijf zijn wij voor u het ideale aanspreekpunt voor àlle plaatsen van uw woning.

Myncke Decor denkt mee tot in de kleinste puntjes.

We zijn er behoorlijk fier op dat wij tot in de kleinste puntjes kunnen meedenken met de aanpak van, bijvoorbeeld, uw gevel. Zo draaien wij er onze hand niet voor om, om zelfs historische, geschilderde gevels een nieuw leven te bezorgen.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Hoe we dit aanpakken? Allereerst verwijderen we de bestaande verflagen van uw gevel tot op de gezonde ondergrond. Vervolgens voeren we alles uit in een ademende verf. Dat is op vandaag bijzonder belangrijk door onder meer de veel strenger geworden isolatievereisten en het bijhorende gebruik van glaswerk met drie lagen.

Half werk doen we niet, we behandelen tegelijkertijd het hout met een vochtregulerende verf, wat de levensduur ervan gevoelig verlengt. Omdat we zo zeker zijn van de kwaliteit van ons werk en de door onze leverancier geleverde producten bieden we u een garantie van maar liefst tien jaar.

Plan op maat voor uw gevel.

Bij dit alles gaan we tewerk in de gekende Myncke-stijl. Dat betekent dat we eerst tijdens een persoonlijk gesprek alle details van uw project bekijken en vervolgens een plan op maat uittekenen. Bovendien zorgt de verffabriek ook nog eens bij elke gevel afzonderlijk voor een passend technisch advies, zodat het helemaal duidelijk is wat wél en wat niét mag aangebracht worden.

Meer weten of extra inspiratie opdoen?

Kom eens langs in onze showroom aan de Pantserschipstraat 181 in Gent en verken samen met ons tijdens een vrijblijvend, verkennend gesprek de diverse mogelijkheden.
U kunt ons met al uw vragen uiteraard ook telefonisch contacteren (vaste lijn: +32 9 226 16 55 of mobiel: +32 475 93 00 70), of via e-mail: info@mynckedecor.be.

nieuwe toonzaal
Witte gevel schilderen
Herenhuis gevel schilderen
Landelijke gevel schilderen
Oude gevel opfrissen
Gevel schilderen
Bakstenen schilderen
Oude muur schilderen

More