Interieur

Behang

Behang maakt al tientallen jaren deel uit van de ‘core business’. Het gaat van de beheersing van ambachtelijke verftechnieken, kennis van ondergronden en verfsystemen, bouwkundige knowhow, over moderne hedendaagse afwerkingsmethodes tot het plaatsen van trendy effecten…

Een stevige terugkeer.

Muurbekleding is al een aantal jaren aan een stevige terugkeer bezig. En terecht, behangwerken kunnen een interieur – al dan niet in combinatie met schilderwerk – net dat extra cachet geven waardoor een mooie ruimte ronduit waauw wordt.

Opgepast: muurbekleding aanbrengen lijkt makkelijk, maar dat is het allerminst. Voor de perfecte uitstraling moet het behang uiterst nauwkeurig aangebracht worden, en net dat aanbrengen is één van de specialiteiten van Myncke Decor. Of het nu gaat om een doordeweeks vliesbehang of integendeel een zeer hoogwaardige, decoratieve afwerking, telkens geldt dezelfde stelregel: vakmanschap baart meesterschap.

Wat kunt u bij ons verwachten?

Wij hebben quasi alles in huis, maar bekennen wel een speciale voorliefde voor de materialen die Arte en zusterbedrijf Hookedonwalls aanbieden. Deze Belgische leverancier gooit wereldwijd hoge ogen met zijn trendy, gedurfde en hoogkwalitatieve behang, waarbij men voluit durft te experimenteren met zowel materiaal, design als kleur. Laat dit net voor ons de uitdaging zijn die we het liefste voor de voeten krijgen geworpen... Als u toch een absolute topspecialiteit van Myncke Decor wilt hebben? Dan schuiven wij het aanbrengen van patentvlies en scheuroverbruggend vlies naar voren.

Samen gaan we voor het beste resultaat.

Bij de behangwerken gaan we tewerk op de gekende Myncke-manier. Alles start met een persoonlijk gesprek, waarbij we tot in de kleinste details luisteren naar ùw wensen. Weten wij eenmaal waar u van droomt, dan denken we met u mee, bekijken we samen met u de volgens ons best geschikte opties, materialen en technieken voor uw project en pas dan gaan we aan de slag.

Hierbij nodigen we u meteen uit voor een vrijblijvend bezoek aan onze showroom in de Pantserschipstraat 181 in Gent, waar u volop inspiratie opdoet. U kunt ons met uw vragen uiteraard ook telefonisch contacteren (vaste lijn: +32 9 226 16 55 of mobiel: +32 475 93 00 70), of via e-mail: info@mynckedecor.be.

nieuwe toonzaal
Trendy behang in slaapkamer
Behang
Behang aan openhaard
Behang en raamdecoratie
Behang slaapkamer